Het is nu Feest!

Gepubliceerd op 1 mei 2021 om 03:45

Bij de viering van mijn verjaardag in september 2020, uiteraard geheel volgens de corona-maatregelen, begonnen de eerste stappen naar mijn feestdroom. Een vriend van mij vroeg: waarom zou je niet wat met ballonnen gaan doen? Hij had gezien hoeveel tijd ik in de ballondecoratie had gestopt en ik had eerlijk opgebiecht dat het mij drie maanden had gekost om het perfecte kleurschema te vinden. Die dag had ik echter mijn tweede visiteronde, dus het hele idee verdween naar de achtergrond. Een paar weken later ging ik eten bij diezelfde vriend. Hij vroeg hoe het met mijn bedrijf stond. Grappend waren we bezig over hoe het dan zou moeten heten. Ik had al eerder de naam Ballonfeest bedacht, maar die domeinnaam was al bezet dus ik was op zoek naar iets nieuws. Toen kwam Het is pas Feest naar boven, omdat dat zo lekker matcht bij de slogan: ... als Debby is geweest!. Eerst moest ik er niets van weten, maar al snel bedacht ik me dat dit wel een naam was die zou blijven hangen, al was het alleen maar vanwege het ietwat foute karakter. Een snelle check leerde dat de domeinnaam nog beschikbaar was, dus die hebben we toen meteen geregistreerd. Daarna bleef het een paar maanden stil, totdat vastelaovend 2021 (ik blijf toch een Limburger :) ) voor de deur stond. De vaste decorateur van de Vastelaoves Top 555 bij Omroep Venlo kon dit jaar niet sponsoren vanwege corona, of ik de versiering wilde verzorgen. Ik hoefde daar natuurlijk geen twee keer over na te denken (zie resultaat op de diensten-pagina). Vanaf die 12e februari 2021 is het snel gegaan: in anderhalve dag was er een eerste website gebouwd, had ik met alles wat ik toevallig nog in huis had de decoraties in elkaar gezet en besloot ik me officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ondanks dat Vastelaovend 2021 niet door ging, was het voor mij een feestelijk weekend: ik had officieel mijn eigen bedrijf! 

Na twee en een halve maand denken en beschrijven welke richting ik nu precies op wil, viel het kwartje twee weken geleden. Naast dat ik de diensten voor decoratie aanbied, wil ik ook producten gaan verkopen. Allereerst de ballontrio's, mijn allereerste idee, omdat ik vorig jaar zelf heb gemerkt hoe lang het kan duren voordat je de perfecte kleuren bij elkaar hebt. Er zijn nog veel meer ideeën, die jullie vanzelf zullen zien verschijnen in mijn bol.com webshop. Natuurlijk geef ik bij elk nieuw product ook een seintje op de home-pagina. Ik kan niet wachten om het allemaal met jullie te delen! 

Vandaag, op de dag van de Arbeid, bedenk ik dat het nu Feest is. Feest omdat ik mijn eigen bedrijf operationeel maak, feest omdat ik zoveel energie krijg van het opbouwen van dit alles. Het is nu Feest. Voor jullie, door jullie! 

Liefs,
Debby


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.